Portfolio

Portfolio

Bij Averti Ecologie hebben we over de jaren heen aan vele verschillende projecten mogen werken. Bij grote en/of complexe projecten maken wij gebruik van een netwerk aan collega’s waar we graag mee samen werken. Hieronder een greep van onze werkzaamheden.

Vooronderzoeken

Wij hebben verspreid door het land reeds meer dan 20 ecologische quickscans uitgevoerd. Ook hebben wij ervaring met het controleren van bomen op holtes waar beschermde soorten in kunnen huizen en het voorlopen van complete bosvakken op beschermde soorten alvorens kap plaats vindt.

Diverse locaties in Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Gelderland, Utrecht, Zuid Holland en Noord Holland.

Nader onderzoek

Wij zijn gespecialiseerd in beschermde planten en diersoorten. Zoals de meeste ecologische adviesbureaus voeren wij veel onderzoek uit naar huismus, gierzwaluw en vleermuizen. Ook doen wij onderzoek naar beschermde planten, zoogdieren, vlinders, libellen, reptielen en amfibiƫn.

Voorbeelden:
– broedvogels alvorens een evenement in een park in Amsterdam
– vleermuizen en vogels bij een hotel te Breukelen en diverse kantoren te Amsterdam, Lunteren, Heerlen en Utrecht.
– vleermuizen en vogels bij diverse verzorgingshuizen en appartementcomplexen te Ede, Veenendaal, Deventer, Arnhem, Den Bosch en in de Betuwe.
– vleermuizen en vogels bij diverse woonwijken te Zutphen en Helmond.
– vleermuizen en vogels op een boerenerf nabij Amersfoort.
– vleermuizen bij een bomenrij aan doorgaande wegen bij Haarlem en Ede.
– huismus en gierzwaluwen bij 3000 woningen verspreid over verschillende dorpskernen in de Betuwe.

Opdrachtgevers

Opdrachtgevers zijn particulieren, gemeentes, ecologisch adviesbureaus, ingenieurbureaus en terreinbeherende organisaties.